• مخابرات کرمانشاه

ویندوز 8.1

سیستم عامل ویندوز ۸٫۱ نسخه مدیا سنتر و اینترپرایز به همراه جدیدترین آپدیت‌ها Windows 8.1 Pro with Media Center + Enterprise نسخه ی پیشرفته تر و تکامل یافته ی ویندوز ۸ می باشد که در سال ۲۰۱۳ منتشر شد. علت تغییرات جدید نسخه ی تکامل یافته ی ویندوز ۸ به این دلیل بود که کاربران کمتر استفاده ای از رابط کاربری metro در ویندوز ۸ داشتند که در نسخه ی جدید یعنی Windows 8.1 این ویژگی را به حاشیه انتقال دادند و کاربران پس از بالا آمدن ویندوز مستقیما به صفحه ی دسکتاپ هدایت می شوند.

شرکت بزرگ مایکروسافت توانست محصولاتی مانند surface pro را طراحی و‌ منتشر کند که از نمایشگر ها با وضوح بالا پشتیبانی می کند. نسخه ی جدید ویندوز ۸٫۱ دارای بازگشت دکمه استارت، جستجوی جدید، قابلیت سفارشی سازی و برنامه های جدیدی چون facebook و flipboard است که این ویژگی ها و کارآیی به روز تر باعث استفاده ی آسان شده است.

ویژگی های کلیدی:

• برنامه های مدیریت وظیفه جدید ویندوز ۸٫۱ .
  •  راه اندازی ویندوز با استفاده از فلش مموری.
  • قابلیت بازگردانی سیستم عامل به تنظیمات اولیه کارخانه از ابتدا.
  • سیستم پرونده نویسی جدید آر ای اف اس(ReFS).
  • توانایی بازکردن پرونده‌های ISO ،IMG و VHD به طور کاملا پیش فرض.
  • ورودی کاربری با استفاده از تصویر به دلخواه انتخاب شده.
  • پشتیبانی از ارتباط حوزه نزدیک ان اف سی (NFC)
  • امکان پشتیانی از معماری ARM علاوه بر اینتل و AMD
  • نسخه جدید مرورگر اینترنت اکسپلور ۱۱

راهنمای نصب

1. ابتدا نسخه ویندوز ۸٫۱ مورد نظر خود را دانلود کرده و از حالت فشرده خارج نمایید.
  2. با استفاده از برنامه ISO Burner فایل Image را بر روی یک DVD خام رایت کنید و یا با برنامه Rufus ویندوز را بر روی یک USB Flash بریزید و سپس ویندوز را نصب کنید.
  3. ویندوز بعد از نصب به طور خودکار فعال می‌شود، در صورتی که به هر دلیلی فعال نشد، با ابزار قرار داده اقدام به فعال سازی کنید.

نسخه ۶۴ بیتی این ویندوز بر روی یک DVD معمولی (۴٫۷ گیگابایتی) جا نمی‌شود و برای استفاده از آن باید از DVD دو لایه (۹ گیگابایتی) و یا USB Flash استفاده کنید.

این ویندوز برای نصب نیازی به Serial Number و Product Key ندارد!

ویندوز را فقط از طریق Boot نصب کنید و فایل Setup.exe را در محیط ویندوز اجرا نکنید؛ در غیر این صورت با خطا روبرو می‌شوید.

در صورتی که می‌خواهید از Windows 8.0 به Windows 8.1 بدون از دست رفتن اطلاعات و تنظیمات خود به روز رسانی کنید باید فایل ei.cfg را از پوشه sources داخل DVD حذف کنید (برای اینکار لازم است محتویات دیسک روی هارد کپی شود) ضمن این که باید در هنگام نصب به اینترنت متصل باشید و اجازه دهید تا Setup ویندوز آپدیت‌های لازم را دریافت کند.

در صورتی که از ویژگی‌های مختلف نسخه‌های Windows 8.1 اطلاعی ندارید، نسخه Enterprise را دانلود و نصب نمایید.

بعد از نصب می‌توانید با ابزار قرار داده شده Microsoft Toolkit ویندوز خود را کاملاً قانونی فعال کنید، راهنمای کامل استفاده از این برنامه نیز قرار داده شده است.

بعد از فعال سازی ویندوز به شیوه KMS (توسط برنامه Microsoft Toolkit) حتماً توجه داشته باشید که پوشه AutoKMS موجود در C:\Windows را در آنتی ویروس خود اعتماد سازی کنید و اجازه ندهید تا آنتی ویروس شما هیچ گونه دخالتی در اطلاعات درون این پوشه انجام دهد.در غیر این صورت ممکن است مدت زمان فعال سازی تمدید نشود و بعد از معمولاً ۱۸۰ روز ویندوز یا آفیس غیر فعال شود.
برای این که مطمئن شوید ویندوز یا آفیس شما فعال می‌ماند و AutoKMS به درستی کار می‌کند، برنامه Microsoft Toolkit را دانلود نموده و در آن گزینه Check را بزنید و در خط آخر مدت زمان فعال بودن برنامه را بخوانید، این عدد همیشه باید ماکزیمم مقدار خود باشد که معمولاً ۱۸۰ یا ۶۰ یا ۴۵ روزه است.

تمامی فایل‌های قرار داده شده شامل ۱۰% Recovery Record می‌باشند و در صورت ناقص دانلود شدن یک قسمت، امکان تعمیر آن وجود دارد.

در صورتی که در هنگام استخراج سازی پیغام خطایی مبنی بر Encryption دریافت کردید بایستی برنامه WinRAR خود را آپدیت کنید، برای این کار می‌توانید نسخه جدید را از این آدرس دریافت کنید.

جهت دانلود فایل های که در وب سایت نامیا دانلود وجود ندارند از سایر وب سایت ها می توانید از بخش نامیا راکت استفاده نمایید این بخش نیازمند خرید اکانت ویژه می باشد. نامیا راکت

مشخصات

• حجم فایل: نسخه 64بیتی با حجم 4300 مگابایت -- نسخه 32بیتی با حجم 3100 مگابایت